Relatiegeschenken & Premiums

Zie je door de bomen het bos niet meer qua aanbod? Twijfel je aan kwaliteit?

Geen stapels catalogi of duizenden artikelen online, maar maatwerk dat past bij ieder gewenste doel, budget en levertijd. Attentives is onafhankelijk en biedt uitsluitend artikelen aan in het belang van de klant. Kwaliteitsgarantie staat voorop. Bij Attentives weet je vooraf precies wat je krijgt.

Wil je goed advies in het belang van jouw wensen?

Attentives geeft goed inzicht in de mogelijkheden. Meedenken aan de perfecte oplossing binnen het gestelde doel is altijd uitgangspunt. Lukt dit niet? Dan kun je altijd op een goed alternatief rekenen.

Hoe herken je kwaliteit?

De kwaliteit van een artikel kun je niet altijd aan de buitenkant herkennen. Toch zijn er verschillende manieren om de kwaliteit van een premium of relatiegeschenk te kunnen herkennen. 

Hoe weet ik dat ik een goede prijs betaal?

De prijs van een premium of relatiegeschenk is sterk afhankelijk van het aantal stuks, omdat veel vaste kosten in de stuksprijs worden berekend. Instelkosten en vrachtkosten bijvoorbeeld. Op deze eenvoudige manier kun je een prijs controleren.

Welke druktechnieken zijn er?

Alle relatiegeschenken en premiums die je je maar kunt bedenken kunnen van een logo worden voorzien. Druktechnieken worden in een snel tempo doorontwikkeld. Digitale bedrukkingen zijn bijvoorbeeld op steeds meer toepassingen mogelijk.

Welke garantie krijg ik?

Niet alle bedrijven geven garantie. Vraag altijd om een digitale drukproef, want hierop vind je de belangrijkste details terug. Bijvoorbeeld de afmeting, kleuren en positie van het logo. Maar ook details en een afbeelding van het artikel. Controleer dit document goed, voordat je hierop goedkeuring geeft.

Inspiratie nodig?